A tökéletes nap. A tökéletes ruha. A tökéletes cipő.

A menyasszonyi kiegészítők közül talán semminek nem kell annyi kihívásnak megfelelnie, mint a lábbelinek.
Önmagában egy gyönyörű esküvői cipő kevés a tökéletességhez, legalább olyan fontos, hogy úgy olvadjon rá a lábra, mint Hamupipőke mesebeli topánkája.
Ennek a kiválasztásáshoz kínálunk divatos, kényelmes esküvői cipőket az egyszerűtől a csillogóan feldíszítettig, amelyek még lenyűgözőbbé teszik az összhatást. Mindezt a kíváló minőségű kivitelezés teszi teljessé, amely biztosítja a komfort érzetet  napkezdettől a ceremónián és menyasszony táncon át napnyugtáig. 

Aki a hétköznapokon túlnyomó többségben laposabb sarkú cipőket visel, ne az esküvő napján próbálja megtörni ezt a hagyományt. Az alacsony-közepes sarkú (3-4-5 cm) modellek között is találunk olyan menyasszonyi cipőket, amelyben szépnek, különlegesnek, magabiztosnak érezhetjük magunkat. Javasoljuk, hogy a választás fő szempontja az menyasszonyi cipő fazonja legyen elsősorban, mert az esetleges 1-2 árnyalatnyi szín különbség észre sem vehető a ruhák hosszúsága és bősége takarásában.
Esküvői cipő webáruházunkban olyan menyasszonyi cipőket is kínálunk, amelyek az esküvő után is kihasználhatók, bátran viselhetjük őket meglévő, hétköznapi ruhatárunk kiegészítőjeként is. 

Egyes menyasszonyi cipő modellek a megjelenített színen ill anyagon kívül más, egyedi elképzelés szerint is megrendelhetők. Ezeket minden esetben feltüntetjük az adott termék leírásában. A változtatás a menyasszonyi cipők anyagára (bőr vagy szatén) és színére (fehér, törtfehér, halvány ekrü, piros, bordó, fekete...stb. és hozott anyagból bármi más) vonatkozik. 
A menyasszonyi cipő fazonán és sarokmagasságán sajnos nincs lehetőség változtatni. 

Kellemes nézelődést kívánunk!

 

 


Látogatók
Oldalunkat jelenleg
0 látogató böngészi.
Utoljára megtekintett


Kezdőlap | ÁSZF | Jogi nyilatkozat | Elérhetőség